جستجوی پیشرفته

   
 
Home ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا گروههاي کاربران  
 
 
براي تغيير زبان صفحه كليد EN/FA از كليد Scroll Lock بر روي صفحه كليد استفاده نماييد.
فهرست صنايع غذايي توصيه هاي بهداشتي جهت پيشگيري ابتلاء به بيماري تب هموراژيك
نمايش پستها:   
      تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours مي‌باشند  
  ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

6 شهريور 1387 - 8:54
نويسنده پيام
DVM
كاربر بسيار فعال
كاربر بسيار فعال


عضو شده در: 29 بهمن 1385
پست: 437

عنوان: توصيه هاي بهداشتي جهت پيشگيري ابتلاء به بيماري تب هموراژيك پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

1-خريد دام قرباني از ميادين دام نزديك كشتارگاه انجام و نيز كشتار دام فقط در كشتارگاه انجام گيرد.

2-در زمان خريد گوشت وجود مهر بهداشتي دامپزشكي بر روي لاشه را كنترل نمائيد.

3-پس از خريد گوشت آنرا به مدت 24 ساعت در يخچال نگهداري و سپس استفاده نمائيد.

4-در صورت وجود زخم در دست و ديگر نواحي بدن از تماس با لاشه ، ترشحات و خون دام جدا خودداري نمائيد.

5-جهت هر گونه تماس با گوشت تازه و آلايش هاي آن از دستكش استفاده نمائيد.

6-از خوردن جگر خام و نيم پخته خودداري و جهت خرد كردن آن حتما از دستكش استفاده نمائيد.

7-استفاده از گوشت هاي بسته بندي شده تحت نظارت دامپزشكي حاوي تاريخ توليد و مشخصات مطمئن تر است.
 
      Back To Top  
   ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

 
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد


      Back To Top  

صفحه 1 از 1
   
Powered by Ardalan Online © 2004,2005
پشتيباني توسط : مؤسسه پارس نگار