جستجوی پیشرفته

   
 
Home ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا گروههاي کاربران  
 
 
براي تغيير زبان صفحه كليد EN/FA از كليد Scroll Lock بر روي صفحه كليد استفاده نماييد.
فهرست صنايع غذايي ويژگيها و شرايط بهداشتي مراكز فروش و عرضه آبزيان تازه
نمايش پستها:   
      تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours مي‌باشند  
  ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

23 آبان 1387 - 16:23
نويسنده پيام
vet mania
كاربر بسيار فعال
كاربر بسيار فعال


عضو شده در: 28 بهمن 1386
پست: 538

عنوان: ويژگيها و شرايط بهداشتي مراكز فروش و عرضه آبزيان تازه پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

سقف بايد بدون درز و شكاف و رنگ روشن و(قابل تميز كردن)و هميشه تميز باشد
ديوارها، سنگ يا كاشي و به رنگ سفيد باشد.
كف بايد موزائيك آجدار و داراي شيب مناسب به طرف كف شوي جهت خروج فاضلاب باشد.كف شوي بايد پوشش دار باشد.
داراي دستشويي همراه با آب سرد و گرم بوده و ساير تسهيلات بهداشتي نظير صابون مايع وحوله و غيره را دارا باشد.
درها و پنجره ها مجهز به توري سيمي به منظور جلوگيري از ورود حشرات باشد.
نور و تهويه طبيعي يا مصنوعي بايد تأمين گرددو تهويه به نحوي باشد كه هواي داخل اماكن سالم ، كافي وعاري از بو باشد.
زباله دانهاي مورد استفاده بايد درپوش دار، زنگ نزن و قابل شستشو و در محلي جداگانه باشد.
محلي مناسب براي نگهداري يخ داشته باشد.
آب مصرفي بايد بهداشتي باشد.
سيستم فاضلاب بايد بهداشتي باشد.
جعبه كمكهاي اوليه موجود باشد.
كليه كارگران و متصديان موظفند كارت معاينه پزشكي در محل كار خود داشته و موظف به رعايت كليه ظوابط بهداشت فردي باشد.
لوازم مورد استفاده بايد از جنس مناسب و سالم و تميز باشد.
يخچال ها بايد در محلي قرار گيرند كه قسمتهاي باز و نمايان آن در معرض گرماي تابنده واقع نشوند و بيش ازحد ظرفيت مواد غذايي انباشته نگردند(نورهاي شديد مصنوعي و نور شديد خورشيد)
محل عرضه بايستي وسعت و شرايط لازم براي تحويل گري آبزيان ، چيدن وسايل سرماساز نگهداري و عرضه بهداشتي آبزيان تازه دارد.
پيشخوان ميز كار بايد سالم و روكش آن از جنس قابل شستشو و ضد عفوني باشد
داراي مجوز بهداشتي لازم از ارگانهاي ذيربط از جمله(دامپزشكي) اتحاديه صنف مرغ و ماهي فروش شيلات مركز بهداشتي باشد.
آبزيان تازه قابل عرضه بايد در كنار يخ و توسط ماشينهاي حمل و نقل كه داراي شرايط بهداشتي بوده و داراي مجوزهاي لازمه از دامپزشكي محل و با گواهي حمل از مقصد باشد.
محلهاي عرضه آبزيان تازه بايد مجهز به ويترين هايي باشند كه بتوانند در شرايط بهداشتي آبزي تازه در كنار يخ را عرضه نمايند. اگرچه امكان عرضه آبزيان تازه در ويترين هاي يخچال دار كه دماي آن بين صفر تا 4 سانتي گراد مي باشد، نيز وجود دارد ولي توصيه ميگردد آبزيان تازه در كنار يخ و در ويترينهاي بهداشتي عرضه گردند.
چنانچه آبزيان تازه در كنار يخ و در ويترين هاي بهداشتي عرضه ميگردند،بايد ترتيبي اتخاذ گردد كه در تمامي مواقع ميزان پودر يخ كافي در بين و اطراف آبزي وجود داشته باشد.
كليه يخچالها و سرد خانه و ويترينهاي بهداشتي بايستي مجهز به دماسنج بوده و در معرض ديد خريداران باشد
با توجه به استانداردهاي موجود كه حداكثر مدت زمان نگهداري آبزيان تازه در كنار يخ 6 روز ذكر كرده اند بايد ترتيبي اتخاذ گردد كه چنانچه اين محصولات به هر دليلي در پايان روز هفتم پس از صيد به فروش نرسيدند با نظارت بازرسان دامپزشكي از سطح بازار جمع آوري و به يكي از كارخانجات مجاز توليد پودر ماهي ارسال و يا به هر شكل مناسب ديگر از چرخه مصرف انساني خارج گردد.
 
      Back To Top  
   ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

 
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد


      Back To Top  

صفحه 1 از 1
   
Powered by Ardalan Online © 2004,2005
پشتيباني توسط : مؤسسه پارس نگار