جستجوی پیشرفته

   
 
Home ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا گروههاي کاربران  
 
 
براي تغيير زبان صفحه كليد EN/FA از كليد Scroll Lock بر روي صفحه كليد استفاده نماييد.
فهرست طيور و پرندگان زينتي اقدامات امنيت زيستي ضروري جهت كاهش انتشار عوامل بيماريزا
نمايش پستها:   
      تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours مي‌باشند  
  ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

7 اسفند 1386 - 17:24
نويسنده پيام
DVM
كاربر بسيار فعال
كاربر بسيار فعال


عضو شده در: 29 بهمن 1385
پست: 437

عنوان: اقدامات امنيت زيستي ضروري جهت كاهش انتشار عوامل بيماريزا پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

اقدامات امنیت زیستی ضروری جهت كاهش انتشار عوامل بیماریزایی تنفسی

با توجه به شروع فصل پاییز و تغییرات آب و هوایی با عنایت به اینكه مدیریت بهداشتی واحدها نقش عمده ای در جلوگیری از شیوع بیماری دارند لذا توجه مرغداران محترم را به رعایت نكات زیر جلب می نماییم.
1- پرورش دهندگان مرغ گوشتی و تخمگذار لازم است قبل از جوجه ریزی بمنظور اطلاع از وضعیت بیماریهای رایج در منطقه و همچنین وضعیت بهداشتی آماده سازی سالنهای پرورش نسبت به اخذ مجوز برای هر دوره پرورش از اداره دامپزشكی محل اقدام نمایند.
2- از جوجه ریزی در مناطق متراكم و نیز كانونهای بیماری تا اطلاع ثانوی خودداری بعمل آید و در هر صورت با اداره دامپزشكی شهرستان هماهنگی لازم بعمل آید.
3- مرغداران محترم پس از بروز تلفات غیر عادی بلافاصله موضوع را به اداره دامپزشكی شهرستان خود اطلاع دهند.
4- تحویل كارت بهداشتی تكمیل شده به اداره دامپزشكی شهرستان جهت اخذ گواهی جوجه ریزی ضروری است.
5- مرغداران محترم نسبت به واكسیناسیون گله بر علیه بیماریهای مسری برابر ضوابط سازمان اقدام نمایند.
6- نظافت و شستشوی داخل و خارج سالنها بطوریكه هیچگونه بقایای فضولات و پر در سالنها و محوطه مرغداری باقی نماند.
7- حوضچه های ضدعفونی در محل ورود به مرغداریها و سالنها احداث و بطور جدی مورد استفاده قرار گیرد.
8- از ورود افراد غیر مسئول به داخل فارم و سالنهای پرورشی در حین پرورش طیور جلوگیری شود. حتی المقدور كارگران مرغداران در دوره پرورش در داخل واحد اسكان داده شوند.
9- از رفت و آمد به سایر مرغداریها و كشتارگاههای طیور و محلهای مشابه جداً خودداری گردد.
10- از منابع مطمئن واكسن، دارو، دان، مكمل و جوجه یك روزه تهیه گردد.
11- قبل از ورود جوجه یكروزه به سالن لازم است كلیه سالنها توسط گاز فرمالدئید ضدعفونی گردند. در خصوص شیوه های ضدعفونی از ادارات دامپزشكی شهرستان كسب اطلاع گردد.
12- در حین دوره پرورش لاشه مرغهای تلف شده در داخل مرغداری در چاه تلفات دفن گردد و یا در كوره لاشه سوزانده شود.
13- مرغ كشتاری پایان دوره به نزدیك ترین كشتارگاه داخل استان تحویل شود و از فروش به مراكز عرضه مرغ زنده جداً خودداری شود. دپو و جابجایی كود سالنهای مرغداری با توجه به دستورالعملهای صادره از سوی سازمان دامپزشكی صورت پذیرد.
14- از نگهداری پرندگان زینتی و مرغ و بوقلمون در محوطه خودداری گردد.
15- در صورتیكه از اكیپهای واكسیناسیون بخش خصوصی استفاده می كنید حتماً لباس و سرنگ و كفش مجزا در داخل مرغداری جهت كلی افراد اكیپ تهیه نمایید.
منبع :دفتر مبارزه با بيماريهاي طيور ، زنبور عسل و كرم ابريشم سازمان دامپزشكي كشور
 
      Back To Top  
   ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

 
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد


      Back To Top  

صفحه 1 از 1
   
Powered by Ardalan Online © 2004,2005
پشتيباني توسط : مؤسسه پارس نگار