جستجوی پیشرفته

   
 
Home ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا گروههاي کاربران  
 
 
براي تغيير زبان صفحه كليد EN/FA از كليد Scroll Lock بر روي صفحه كليد استفاده نماييد.
فهرست بيماريهاي مشترك انسان و دام توصيه هاي بهداشتي براي پرسنل شاغل در كشتارگاه ها
نمايش پستها:   
      تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours مي‌باشند  
  ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

27 مرداد 1387 - 10:42
نويسنده پيام
DVM
كاربر بسيار فعال
كاربر بسيار فعال


عضو شده در: 29 بهمن 1385
پست: 437

عنوان: توصيه هاي بهداشتي براي پرسنل شاغل در كشتارگاه ها پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

توصیه های بهداشتی برای پرسنل دامپزشکی شاغل در کشتارگاه جهت پیشگیری از ابتلا بهCC HF
استفاده از روپوش یا لباس کار سراسری مناسب،چکمه، دستکش،ماسک در طول مدت بازرسی گوشت.
انجام معاینات قبل از کشتار وممانعت از ذبح دامهای تب دار.
توزیع لاشه های گوشت حتی الامکان بعد از تکمیل پدیده جمود نعشی.
نظارت بر معدوم سازی الایش های غیر خوراکی و لاشه های ضبطی.
اجرای برنامه های منظم سمپاشی و رعایت اصول بهداشتی در محیط کشتارگاه.
رعایت اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از ایجاد هر گونه زخم و خراش های پوستی.
ضد عفونی دست ها ،وسایل و ... با استفاده از ترکیبات ضد عفونی کننده مناسب.
بهسازی و گندزدایی اتاق استراحت دام در کشتارگاه ها.
 
      Back To Top  
   ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

 
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد


      Back To Top  

صفحه 1 از 1
   
Powered by Ardalan Online © 2004,2005
پشتيباني توسط : مؤسسه پارس نگار