جستجوی پیشرفته

   
 
Home ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا گروههاي کاربران  
 
 
براي تغيير زبان صفحه كليد EN/FA از كليد Scroll Lock بر روي صفحه كليد استفاده نماييد.
فهرست بيماريهاي مشترك انسان و دام توصيه هاي بهداشتي براي مصرف كنندگان گوشت قرمز
نمايش پستها:   
      تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours مي‌باشند  
  ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

27 مرداد 1387 - 10:44
نويسنده پيام
DVM
كاربر بسيار فعال
كاربر بسيار فعال


عضو شده در: 29 بهمن 1385
پست: 437

عنوان: توصيه هاي بهداشتي براي مصرف كنندگان گوشت قرمز پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

توصیه های بهداشتی برای مصرف کنندگان گوشت قرمز جهت پیشگیری از ابتلا به CCHF
در زمان خرید گوشت وجود مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه را کنترل نمائید.
پس از خرید گوشت انرا به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس استفاده نمائید.
از خوردن جگر خام و نیم پخته خودداری و بعد از گذشت 48 ساعت نگهداری در یخچال اقدام به خرد کردن و طبخ نمائید.
در صورت وجود زخم در دست یا سایر نواحی بدن از تماس زخم با لاشه ،ترشحات و خون دام جدا خودداری نمائید.
جهت تماس با گوشت تازه و الایش های ان حتما از دستکش استفاده نمائید.
گوشت های بسته بندی شده تحت نظارت دامپزشکی دارای مشخصات ثبت شده روی بسته بندی (نام محصول ،تاریخ تولید و انقضاء_ادرس...) مطمئن تر است.
از کشتار دام در خارج از کشتارگاه تحت عنوان نذر یا قربانی اکیدا خودداری نمائید.
در صورت بروز علائمی نظیر تب ، درد، خستگی و گرفتگی عضلانی ، سردرد، تهوع،استفراغ و خونریزی زیر جلدی حتما به پزشک مراجعه فرمائید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شبکه دامپزشکی شهرستان یا مرکز بهداشت تماس حاصل فرمائید.
 
      Back To Top  
   ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

 
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد


      Back To Top  

صفحه 1 از 1
   
Powered by Ardalan Online © 2004,2005
پشتيباني توسط : مؤسسه پارس نگار