جستجوی پیشرفته

   
 
Home ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا گروههاي کاربران  
 
 
براي تغيير زبان صفحه كليد EN/FA از كليد Scroll Lock بر روي صفحه كليد استفاده نماييد.
فهرست صنايع غذايي ضوابط و دستور العمل تهيه گوشت چرخ کرده
نمايش پستها:   
      تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours مي‌باشند  
  ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

23 آبان 1387 - 16:42
نويسنده پيام
vet mania
كاربر بسيار فعال
كاربر بسيار فعال


عضو شده در: 28 بهمن 1386
پست: 538

عنوان: ضوابط و دستور العمل تهيه گوشت چرخ کرده پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

1- توليد گوشت چرخ کرده صرفا در کا رگاها يي مجا ز است که شرايط بهداشتي لازم مختص اين کار که توسط سازمان دامپزشکي تا ئيد شده باشند و صرفاً در واحدهاي بسته بندي گوشت قرمز كه داراي پروانه بهداشتي بهره برداري از سازمان دامپزشكي باشند و داراي مجوز جداگانه گوشت چرخكرده نيز باشند.
2- توليد گوشت چرخ کرده با يد در حضور مسئول امور بهداشتي صورت پذيرد
(مسئول امور بهداشتي مورد تا ئيد سازمان دامپزشکي) باشد.
3- به گوشت چرخ کرده نبايد هيچگونه ماده افزودني و نگهدارنده اضافه شود.
4- تمام تجهيزات و وسايل و لوازم مورد استفاده بايد از مواد زنگ نزن که به آساني قابل شستشو و ضد عفوني باشد ساخته شده باشند.
5- بعد از پايان هر شيفت کاري بايد کليه تجهيزات و لوازم با آب گرم و مواد ضدعفوني کننده مجاز خوب تميز و ضدعفوني گردند.
6- گوشت مصرفي به منظور تهيه گوشت چرخ کرده بايد از لاشه تحويلي خود کارگاه استحصال شود.
7- اصول بهداشتي برابر ضوابط دامپزشکي در حمل و توزيع گوشت چرخ کرده رعايت شود.
8- گوشت مصرفي بايستي استحصالي همان روز بوده و در درجه حرارت 0 تا 4 درجه سانتيگراد در شرايط سرد نگهداري شود.
9- نوع گوشت چرخ کرده تاريخ توليد و تاريخ انقضا و نوع درجه آن بر روي ليبل بسته ها بايستي درج گردد.
10- حداکثر مدت عرضه گوشت چرخکرده تازه دو روز پس از توليد آن ميباشد.
11- از گوشت چرخ کرده به لحاظ شرايط خاص آن بايستي روزانه بطور مرتب نمونه برداري و آزمايشات لازم انجام پذيرد. و مسئول امور بهداشتي خود راسا موظف به اجراي آن ميباشد.
(نمونه برداري و ارسال به آزمايشگاه و بررسي نتايج آزمايشات)
مستندات مربوطه بايستي با شماره توليد هر روز در محل توليد موجود و هر زمان که بازديد کنندگان سازمان دامپزشکي درخواست نمايند در اختيار آن گذاشته شود.
12- بار ميکروبي گوشت چرخکرده طبق جدول استاندارد زير ميباشد.
رديف - آزمايش - حداکثر حد مجاز در هر گونه نمونه
1 - شمارش کلي ميکروب - 107
2 - سا لمونلا - منفي در 25 گرم نمونه
3 - استا فيلو کوکوس ارئوس - 103 x 5
4 - قارچ - منفي
5 - کلي فرم - 102
6 - ساير موارد


13- گوشت چرخکرده بايستي حداکثر 25% چربي داشته باشد و بر اساس ميزان چربي آن درجه گوشت چرخکرده تعيين ميگردد.
نوع گوشت چرخکرده - ميزان چربي
درجه يک - حداکثر 10%
درجه دو - حداکثر 17%
درجه سه - حداکثر 25%


14- گوشت مورد نظر جهت توليد گوشت چرخکرده در سيني هاي زنگ نزن بدقت مورد بازديد قرار گرفته و پس از جدا کردن زوايد براي چرخکردن آماده شود.
15- استفاده از اندامهاي مانند پستان – طحال – ريه – مثانه – نخاع – بافتهاي غضروفي وغده اي غدد لنفاوي – رگ وپي چربيهاي صفاقي – وگوشت سرو صورت و اندامهايي که از نظر شرعي مصرف انها منع شده است در اين فراورده ممنوع ميباشد و در صورت تخلف نسبت به تعطيل نمودن واحد در مرحله اول بمدت يکماه و در مرحله بعد لغو مجوز بسته بندي اقدام خواهد شد.
16- گوشت چرخکرده بايد در ظروف بسته بندي مجاز و استا ندارد بسته بندي شود.
17- گوشت چرخکرده تازه در کليه مراحل توليد توزيع و عرضه بايد در دماي صفر تا c 4+ نگهداري شود.
 
      Back To Top  

23 آبان 1387 - 16:43
نويسنده پيام
vet mania
كاربر بسيار فعال
كاربر بسيار فعال


عضو شده در: 28 بهمن 1386
پست: 538

عنوان: شرايط بهداشتي لازم وسايل و محل جهت تهيه گوشت چرخ کرده پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

1- سالن يا اطاق جداگانه با حداقل فضاي 20 مترمربع که بر اساس ظرفيت توليد فضا مشخص خواهد شد.
2- ديوارها حداقل تا ارتفاع 2 متر قابل شستشو وضدعفوني باشند.
3- سالن از لوله کشي آب گرم وسرد بهداشتي و زه کشي مناسب وکف شوربرخوردار باشد.
4- اطلاق عمليات بايستي دما مناسب حداکثر C 12 داشته باشد.
5- سالن عمليات بايستي داراي نور کافي و مناسب و دستگاه مگس کش برقي در نزديک درب ورودي و به فاصله مناسب از دستگاه چرخ گوشت و ميزعمليات باشد.
6- سالن عمليات بايستي مجهز به دستشويي حاوي آب گرم وسرد حوله کاغذي يکبار مصرف و صابون مايع باشد.
7- وسايل مورد استفاده از قبيل چرخ گوشت ميز کار و ... از جنس مواد زنگ نزن ( استيل ) وقابل شستشو وضد عفوني باشند.
8- هنگام کار بايستي کارگران و... ضوابط بهداشتي را کاملا رعايت نموده واز روپوش، کلاه، دستکش و ماسک استفاده نمايند.
9- ارجح است که سالن عمليات مجهز به لامپ U.Vباشد.
 
      Back To Top  
   ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع

 
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد


      Back To Top  

صفحه 1 از 1
   
Powered by Ardalan Online © 2004,2005
پشتيباني توسط : مؤسسه پارس نگار